Όμορφες ιδέες για την διακόσμηση των τοίχων του παιδικού δωματίου

2013-08-19 23:15

Έχω μια ιδιαίτερη αγάπη για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου. Είναι πολύχρωμο και ευφάνταστο και ένα ειδικό μέρος όπου δημιουργούνται πολλές όμορφες αναμνήσεις.
Είναι ένας χώρος όπου υπάρχει ευτυχία και γέλιο και ο συνδυασμός χρωμάτων και ο σχεδιασμός θα πρέπει να αντανακλά ακριβώς αυτό, διασκεδαστικά, φωτεινά και χαρούμενα μοτίβα. Παρακάτω παρουσιάζονται κάποια σχέδια που θα σας βοηθήσει να πάρετε την έμπνευση και να δημιουργήσετε κάποια όμορφα σχέδια για το δωμάτιο των παιδιών σας

Αυτός είναι ένα απλός αλλά κομψός τρόπος για να φέρει τη διασκέδαση και την ευθυμία στο δωμάτιο του παιδιού σας. Το μοτίβο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κορνίζες  για να βάλετε  ένα οποιοδήποτε σχέδιο ή φωτογραφία σε αυτό.

Ροζ και λουλουδάτο! Είμαι βέβαιος ότι θα είναι το αγαπημένο δωμάτιο μικρών  κοριτσιών. Ο τυφλός τοίχος είναι ένα τέλειο φύλλο για το κάπως μεγάλα και δυνατά μοτίβα λουλουδιών. Το δωμάτιο είναι οπτικά πιασάρικο και ευχάριστο.

Φέρτε ένα μικρό κομμάτι του ουρανού μέσα. Το όμορφο χρώμα του μπλε και η γαλήνη του ντεκόρ είναι απόλυτα χαλαρωτικά.

 

Κοινότοπο  ίσωςκανόνας η αρκούδα να φέρει ακόμα λίγο από την παιδική ηλικία του καθενός. Αυτός ο σχεδιασμός δωμάτιο σε καφέ διαφέρει από το συμβατικό ροζ και μπλε και είναι χαλαρωτικό και ευχάριστο. Η εικόνα στον τοίχο απολύτος χαριτωμένη!

Πολλές ροζ καρδιές που χορέυουν  στον τοίχο. Ένα ασυνήθιστο σχέδιο για τοίχο, αλλά φέρνει μια νέα διάσταση στο δωμάτιο. Είναι μια τέλεια ιδέα για μικρότερα δωμάτια να φέρει το βάθος που το σχέδιο προσφέρει.

Μπλε και λουλούδια μαζί δεν μπορούν να είναι ο κανόνας. Όμως, ο σχεδιασμός και συνδυασμός χρωμάτων δείχνει τέλειος. Και πάλι το πανέμορφο design αντισταθμίζεται από ένα λευκό τοίχο για να φέρει την ισορροπία. Μια όμορφη ιδέα για αναδημιουργία.

Μεγάλη ποικιλία σε παιδικές ταπετσαρίες, αυτοκόλλητα, παιδικά χαλιά, φωτιστικά, έτοιμες παιδικές κουρτίνες, παιδικούς καμβάδες κ.α.  θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.plastelhome.gr/paidiko-domatio/
 

 

—————

Πίσω