Πλαστικά δάπεδα, μοκέτες, ψάθινα ποδόμακτρα, δερμάτινα πατάκια, τεχνητό γκαζόν, αντιολισθητικό χαλιών κ.α. : Ανακαλύψτε τον παράδεισο της αγοράς στο Κέντρο της Αθήνας

2010-05-24 09:53

 

Ανακαλύψτε τον παράδεισο της αγοράς στο κέντρο της Αθήνας

 

Ψάθινα ποδόμακτρα & χαλιά, άκαυστα δερμάτινα πατάκια, τεχνητό γκαζόν, θήκες φύλαξης ρούχων¸ μουσαμάδες με το μέτρο, αντιολισθητικό χαλιών,  διακοσμητικά αυτοκόλλητα για ράφια, δερματίνες με το μέτρο, ρολλερ & ριντό, στόρια, κουρτίνες μπάνιου, πατάκια μπάνιου κ.α.

Στο κέντρο της Αθήνας λειτουργούν  μικρά καταστήματα, πραγματικοί θησαυροί για τους καταναλωτές που θα τα ανακαλύψουν. Εκεί θα  βρείτε είδη που ψάχνετε καιρό σε τεράστια ποικιλία και απίστευτες τιμές.

Τώρα πλέον που οι καιροί απαιτούν συνειδητοποιημένες και υπεύθυνες αγορές, αποφασίσαμε να διερευνήσουμε τα εμπορικά καταστήματα που λειτουργούν εδώ και χρόνια στην περίφημη περιοχή Ψειρή.

Όλοι γνωρίζουμε πως μεταμορφώνεται η συγκεκριμένη περιοχή το βράδυ όταν τα φώτα των μεζεδοπωλείων, των νυχτερινών κέντρων και των μπαρ ανάβουν και οι μουσικές από τα καταστήματα μπερδεύονται στα αυτιά των διερχόμενων στα στενά. Πολύ λιγότεροι, ωστόσο, γνωρίζουν τους εμπορικούς θησαυρούς που κρύβονται σε αυτά τα στενά εδώ και χρόνια. Ίσως τώρα είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή για να ενημερωθείτε και να αξιοποιήσετε τις πληροφορίες που θα σας δώσουμε.

Στη περίφημη λοιπόν και πολύ ενδιαφέρουσα περιοχή του Ψειρή λειτουργούν μικρές βιοτεχνίες, αντιπροσωπείες και εμπορικά καταστήματα όπου θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε δερμάτινα είδη, υποδήματα, είδη ένδυσης, είδη γάμου και βάπτισης, είδη συσκευασίας πατάκια, πλαστικά δάπεδα, μοκέτες, είδη καπνιστού, τεχνητά άνθη, μικροέπιπλα και πολλά, πολλά άλλα σε τιμές που φθάνουν έως και στο μισό των αντίστοιχων άλλων εμπορικών καταστημάτων.

Αρκεί μια βόλτα στη περιοχή για να σας πείσει.

Το κατάστημα PLASTEL (Πλαστέλ), στην Αγίου Δημητρίου 4 (Πλατεία Ψειρή) www.plastelhome.gr  ειδικεύεται στην εμπορία (χοντρική & λιανική) πλαστικών δαπέδων, μοκετών, ψάθινων χαλιών και ταπετσαρίας τοίχου.

·         Διάδρομοι μοκέτας σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων από 4 ευρώ το μέτρο

·         Τεχνικό γκαζόν σε διάφορες ποιότητες από 6 ευρώ το μέτρο

·         Ψάθινα ποδόμακτρα από 3 ευρώ. Δυνατότητα εκτύπωσης λογότυπου εταιρείας.

·         Αντιολισθητικό Υπόστρωμα Molton για τραπεζομάντηλα από 4 ευρώ το μέτρο

·         Αντιολισθητικό χαλιών & μοκέτας από 6 ευρώ το μέτρο Έτοιμες τέντες σε διάφορες διαστάσεις από 5 ευρώ το τεμάχιο.

·         Διακοσμητικά αυτοκόλλητα για ράφια, σε ρολό, από 45 λεπτά το μέτρο

·         Πλαστική δαντέλα από 50 λεπτά το μέτρο Σεμέν με το μέτρο από 1,5 ευρώ

·         Δερματίνες σε διάφορα χρώματα με το μέτρο, από 5 ευρώ Άκαυστα δερμάτινα πατάκια από 5 ευρώ το τεμάχιο

·         Κουρτίνες μπάνιου πλαστικές και υφασμάτινες από 2 ευρώ το τεμάχιο

·         Αντιολισθητικός διάδρομος froxy για μπάνια από 3,5 ευρώ το μέτρο Ρόλλερ, ριντώ, έτοιμα ρόλλερ από μπαμπού από 14 ευρώ

·         Μουσαμάδες & πλαστικοποιημένο ύφασμα με το μέτρο για τραπεζομάντηλα από 1 ευρώ.

·         Κουστομοθήκες, παλτοθήκες και θήκες αεροστεγούς φύλαξης ρούχων από 1 ευρώ Πατάκια μοκέτας σε διάφορες διαστάσεις από 2 ευρώ το τεμάχιο.

 

ΠΛΑΣΤΕΛ Γ. ΣΙΛΙΓΑΡΔΟΣ
Ταπετσαρίες, Μοκέτες, Laminate & Stickers
Αγ. Δημητρίου 4,
Ψυρρή, όπισθεν οδού Αθηνάς
Τηλ.
Fax. 210-3214193
www.plastelhome.gr

 

—————

Πίσω