ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΝΕΡΑΪΔΕΣ ΤΗΣ DISNEY

2015-06-03 11:55

Η μικρούλα σας λατρεύει τις νεράϊδες της DISNEY και εσείς θέλετε να δημιουργήσετε για χάρη της ένα πραγματικά νεραϊδένιο δωμάτιο.

Παρακάτω θα σας κατευθύνουμε στο πως μπορείτε να φτιάξετε το τέλειο ΝΕΡΑΪΔΟΔΩΜΑΤΙΟ, εύκολα και οικονομικά.

Το πρώτο που θα πρέπει να φροντίσετε είναι οι τοίχοι του παιδικού δωματίου, μια φωτοταπετσαρίες με νεράιδες της DISNEY που θα καλύπτει ένα μεγάλο τοίχο του δωματίου σίγουρα θα έχει εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Οι υπόλοιποι τοίχου του δωματίου μπορεί να είναι βαμμένοι σε μια απαλή ροζ, λιλά ή μωβ απόχρωση. Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε και μερικά καδράκια- καμβάδες με τις νεράιδες της DISNEY σε διάφορες παραστάσεις. Μπορείτε επίσης να κωλήσετε στους τοίχους και στις ντουλάπες ειδικά αυτοκόλλητα τοίχου με νεραϊδούλες ή να επιλέξετε μια μπορντούρα DISNEY FAIRIES που να καλύπτει όλους τους τοίχους του δωματίου

 

    

 

    

 

 

Σε ότι αφορά τον φωτισμό του δωματίου, μπορείτε να επιλέξετε φωτιστικά και πορτατίφ με νεράιδες ή εναλλακτικά έναν ανεμιστήρα οροφής με παραστάσεις από νεράιδες της Disney ο οποίος θα φωτίζει, θα δροσίζει και ταυτόχρονο θα διακοσμεί το παιδικό δωμάτιο.

 

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε ένα παιδικό χαλί ή μοκέτα με νεράιδες της DISNEY ή σε αποχρώσεις που να ταιριάζουν με το νεραϊδένιο σκηνικό που επιθυμείτε να στήσετε στο παιδικό δωμάτιο.

 

 

Επίσης, μπορείτε να εξοπλίσετε το παιδικό δωμάτιο με κρεβατάκια DISNEY FAIRIES καθώς και μικροέπιπλα, όπως κομοδινάκι, πολυθρονίτσα, κουτί αποθήκευσης, τραπεζάκι με καρέκλες,  γραφειάκι κ.α. με το γνωστό αγαπημένο θέμα της μικρή σας.

                                         

 

Τέλος μπορείτε να επιλέξετε και κουρτίνα και λευκά είδη με θέμα τις νεράιδες της DISNEY ή σε αποχρώσεις που να ταιριάζουν με το υπόλοιπο δωμάτιο. 

 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ, ΚΑΜΒΑΔΕΣ, ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΕΣ, ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΚΕΤΕΣ, ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΝΕΡΑΪΔΕΣ ΤΗΣ DISNEY  ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ https://www.plastelhome.gr/

 

—————

Πίσω