ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

2015-11-14 09:22

Το δωμάτιο για το κάθε παιδί είναι το βασίλειό του. Είναι ο χώρος όπου αναπτύσσεται, παίζει και διαβάζει. Ας φροντίσουμε λοιπόν να είναι όσο πιο ευχάριστο και δημιουργικό γίνεται.

Τα τετραγωνικά μέτρα του δωματίου δεν είναι το βασικό κριτήριο για να γίνει λειτουργικό και ευχάριστο. Αν διαχειριστούμε σωστά το χώρο που διαθέτουμε, μπορεί τα λίγα τετραγωνικά να γίνουν ένας μικρός παράδεισος. Με πολλή διάθεση και φαντασία μπορούμε να κάνουμε το κάθε δωμάτιο ξεχωριστό, έχοντας στο μυαλό μας πάντα ότι τα παιδιά θέλουν χώρο για παιχνίδι.

 

Με σωστή Διαρρύθμιση…

Όταν σχεδιάζουμε το παιδικό δωμάτιο και σκεφτόμαστε τη διαρρύθμισή του, ας έχουμε στο μυαλό μας ότι τα παιδιά χρειάζονται χώρο για να παίξουν και να δημιουργήσουν. Έτσι, καλό είναι να επιλέξουμε τα απαραίτητα και λειτουργικά έπιπλα και όχι τεράστιες βιβλιοθήκες και πολύ μεγάλα γραφεία. Αν έχουμε τη δυνατότητα, ας δημιουργήσουμε γωνίες παιχνιδιού, ζωγραφικής, ή δημιουργικής απασχόλησης που ταιριάζουν με τις ανάγκες τους.

Χώροι αποθήκευσης για τα ρούχα, τα βιβλία και τα παιχνίδια είναι απαραίτητοι σε κάθε παιδικό δωμάτιο. Ράφια, ντουλάπια, συρταριέρες και καλάθια στολίζουν το χώρο και προσφέρουν χώρους αποθήκευσης. Έχοντας όμως πάντα υπόψη ότι το δωμάτιο δεν είναι η αποθήκη των παιχνιδιών και των ρούχων.Έτσι φροντίζουμε πάντα να έχουμε αυτά που χρησιμοποιεί το παιδί κάθε περίοδο.

Παρακάτω σας προτείνουμε μερικά λειτουργικά επιπλάκια που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε σωστά τα παιχνίδια, τα βιβλία και τα πράγματα των παιδιών δίνοντας τους κίνητρο να συμβάλλουν στην τακτοποίηση του δωματίου.

Τα πανέμορφα επιπλάκια της DISNEY σχεδιάστηκαν για να σας βοηθήσουν να φτιάξετε ένα πανέμορφο αλλά και τακτοποιημένο παιδικό δωμάτιο.


 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PLASTELHOME.GR. KANTE ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ DISNEY.

 

—————

Πίσω