ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

2015-06-17 21:23

Παιδιά από όλο τον κόσμο αγαπούν Μίκυ Μάους! και ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα για το θέμα  Disney υπνοδωμάτιο είναι ότι μπορείτε να βρείτε τόσα πράγματα Disney που να πηγαίνουν με αυτό. Ποτέ δεν θα έχετε πρόβλημα να βρείτε πολλά αξεσουάρ της Disney, με θέμα τον Mickey Mouse. Τα κύρια χρώματα που χρησιμοποιούνται με αυτό το θέμα υπνοδωμάτιου είναι το κόκκινο, το  κίτρινο και το μαύρο. Το φωτεινό κόκκινο κρεβάτι θα είναι το σημείο εστίασης του δωματίου μαζί με  δροσερή ντουλάπα  Μίκυ Μάους και το ανάλογο γραφείο μελέτης Μίκυ Μάους.
Ένα άλλο όμορφο και πρακτικό έπιπλο εμπνευσμένο από τον Μίκυ Μάους είναι η Mickey Mouse καρέκλα. Ιδανική για την ανάγνωση και την παρακολούθηση τηλεόρασης για το παιδί σας.Ένα must-have για τους οπαδούς  του Μίκυ Μάους!

Επίσης μπορείτε να εξοπλήσετε το παιδικό δωμάτιο με ένα φωτιστικό Μίκυ μάους και μια κουρτίνα με τον αγαπημένο ήρωα.

Τέλος, πολύ σημαντική είναι και η διακόσμηση των τοίχων, μια φωτοταπετσαρία με μια παράσταση του Μικυ μαους στον ένα τοίχο σίγουρα θα εντυπωσιάσει το μικρούλη σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε διάφορες παραστάσεις με τον Μικυ και να τα εκτυπώσετε σε καμβαδάκια.

Οι προτάσεις διακόσμησης με τον αγαπημένο ήρωα της DISNEY είναι ανεξάντλητες και μπορείτε πάντα να προσθέτετε ή να αφαιρείτε στοιχεία διακόσμησης ανάλογα με τα γούστα και την ηλικία του παιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ MICKEY MOUSE

 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ https://www.plastelhome.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ MICKEY MOUSE ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

—————

Πίσω