ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

2015-05-28 10:19

Ξεκινάμε από την βασική παραδοχή ότι η βιτρίνα είναι ο καθρέπτης ενός καταστήματος.

Είναι από τα πιο λεπτά και σημαντικά στοιχεία που αναδεικνύουν την προσωπικότητα της επιχείρησης και του επαγγελματία.. Αποτελεί την καρδιά που δίνει το γενικότερο παλμό στη ζωή της επιχείρησης του.

Ο διερχόμενος περαστικός μπορεί να γίνει εν δυνάμει πελάτης μόνο ένα κάτι τον προτρέψει να σταθεί και να κοιτάξει, να εντυπωσιαστεί, να καταστεί «αναποφάσιστος» και εν τέλει να μπει μέσα στο κατάστημα για να επιλέξει αυτό που του τράβηξε την προσοχή.

 

 

Μερικές πρακτικές συμβουλές για την σωστή διακόσμηση της βιτρίνας σας:

  • H βιτρίνα δεν πρέπει να απομονώνεται από τον υπόλοιπο χώρο.
  • Για να αποφευχθούν οι συνέπειες που δημιουργούν οι αντανακλάσεις του τζαμιού της βιτρίνας, το φως στο εσωτερικό της βιτρίνας θα πρέπει να είναι πάντα εντονότερο από το εξωτερικό φως. Την ημέρα μπορεί να μειωθεί η ένταση του εξωτερικού φωτός με τέντες ή παραπέτασμα πάνω από τη βιτρίνα. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, μια εναλλακτική λύση είναι η εγκατάσταση έντονων πηγών φωτισμού μέσα στη βιτρίνα.
  • Το φως προσελκύει τους ανθρώπους και τραβά την προσοχή τους. Γι αυτό η βιτρίνα θα πρέπει να φωτίζεται ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες. Η διαφημιστική της δράση παρατείνεται κι όταν το κατάστημα είναι κλειστό.
  • Η διακόσμηση της βιτρίνας πρέπει να ανανεώνεται συχνά και να παρουσιάζει κάθε φορά διαφορετικό θέμα ώστε να προσελκύει την προσοχή των περαστικών.

Πρακτικές συμβουλές για την γρήγορη και οικονομική ανανέωση της βιτρίνας:

  • Μπορείτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να εναλλάσσετε ταπετσαρίες  τοίχου ή πόστερ στο τοίχωμα που χωρίζει τη βιτρίνα από το υπόλοιπο κατάστημα. Μια ταπετσαρία τοίχου μπορεί να ανανεώσει εντελώς την εικόνα της βιτρίνας σας και να αποτελέσει το σωστό πλαίσιο για την αλλαγή σκηνικού που επιδιώκετε να πετύχετε.
  • Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το πάτωμα της βιτρίνας σας χρησιμοποιώντας κάθε φορά διαφορετικό πλαστικό δάπεδο. Τα πλαστικά δάπεδα διατίθενται σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων γεγονός που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ευκολότερα το εφέ που επιθυμείτε στη βιτρίνα σας.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ: ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ, LAMINATE, ΜΟΚΕΤΕΣ, ΧΑΛΙΑ, ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,  ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ & ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΕΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ, KAMBAΔΕΣ K.A.

 

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

 

https://www.plastelhome.gr

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

 

 

—————

Πίσω