ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

2015-11-10 09:29

Γεμίστε τη ζωή σας φως!

Το κίτρινο είναι το πιο χαρούμενο, το πιο φωτεινό χρώμα και κάνει τα πάντα να φαίνονται πιο λαμπερά, είναι άλλωστε και το χρώμα του χρυσού. Στον κινεζικό πολιτισμό είναι το χρώμα της ευτυχίας, της δόξας, της σοφίας, της αρμονίας και της καλλιέργειας. Πάμε να δούμε πώς μπορούμε να το φέρουμε σπίτι μας για να μας φτιάξει τη διάθεση.

Έχετε ένα παλιό μικροέπιπλο που μαζεύει σκόνη σε μια γωνιά του σπιτιού και δεν ξέρετε πώς να το αξιοποιήσετε; Βάψτε το κίτρινο, τοποθετήστε το στην είσοδο και θα σας καλωσορίζει κάθε μέρα με φως!

trapezi
Γεμίστε μια μεγάλη διάφανη γυάλα με λεμόνια και το κεντρικό διακοσμητικό του τραπεζιού σας είναι έτοιμο.

βάζο με λεμόνια
Αν έχετε διαφορετικές καρέκλες, από διαφορετικές περιόδους της ζωής σας και αναρωτιέστε πώς θα γίνουν ομοιόμορφες, η πιο εύκολη λύση είναι το χρώμα. Βάψτε τις κίτρινες και αμέσως η τραπεζαρία σας θα αποκτήσει στυλ.

καρέκλες
Θυμάστε το παλιό, βαρύ και σκούρο καφέ κομό της γιαγιάς σας; Ανανεώστε το με ολόλαμπρο κίτρινο!

κομό
Βάλτε μέσα σε ένα βάζο ένα λεμόνι. Ανάμεσα στο λεμόνι και τα τοιχώματα του βάζου στερεώστε φέτες λεμονιού. Βάλτε άλλο ένα λεμόνι πάνω στο προηγούμενο και στερεώστε μια δεύτερη σειρά φέτες λεμονιού. Βάλτε μέσα τα λουλούδια σας και οι μίσχοι των λουλουδιών θα βοηθήσουν τα λεμόνια να σταθούν στη θέση τους. Τα λουλούδια θα διατηρηθούν περισσότερο και εσείς θα έχετε ένα υπέροχο και πανεύκολο διακοσμητικό!

μπουκέτο με λεμόνια
Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας με σεντόνια και σκεπάσματα στις αποχρώσεις του κίτρινου.

κρεβατοκάμαρα
Για ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό στοιχείο στο επόμενο πάρτι σας, κρεμάστε από το ταβάνι μεγάλα κίτρινα πομπόν από ριζόχαρτο. Κι αν είστε τολμηροί, αφήστε τα εκεί και μετά το πάρτι!

πονπόν
Μια μικρή κίτρινη ζαρντινιέρα γεμάτη χαμομήλια και άνθη γαζίας θα φέρει σίγουρα ένα χαμόγελο στο στόμα των καλεσμένων σας!

ζαρντινιέρα

Επιλέξετε μια ταπετσαρια τοίχου σε διάφορες αποχρώσεις του κίτρινου.


 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ.

—————

Πίσω